Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.8g78.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen45g15kcal1.5g2.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g38g150kcal0g37.5g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g45g29kcal1.6g0.1g11.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g14g44kcal1g7.3g0.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g1961kcal17.2g107.8g181.8g0.8g
Valittu annoskoko366g980kcal8.6g53.9g90.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna183g490kcal4.3g27g45.5g0.2g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761