Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)181g58kcal6g8.2g0g0g
Sokeri 54g221kcal0g54.3g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen24g174kcal0g0g19.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 106g364kcal10.8g74.3g1.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g1634kcal33.6g273.6g41.2g7.4g
Valittu annoskoko366g817kcal16.8g136.8g20.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna183g409kcal8.4g68.4g10.3g1.9g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172