Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g50g12kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl5g3.8kcal0.2g0.4g0.2g0g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)50g55kcal11.5g0g1.1g0g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Selleri, annos 50g13g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g223kcal26.6g15.4g5g7g
Valittu annoskoko366g111kcal13.3g7.7g2.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna183g56kcal6.7g3.9g1.3g1.8g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409