Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g100g120kcal3.3g3.7g10g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g552kcal11g30.8g41.4g8.6g
Valittu annoskoko366g276kcal5.5g15.4g20.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna183g138kcal2.8g7.7g10.4g2.2g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600