Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.6g5.6kcal0.4g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g19g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Tomaatti, tuore47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Sieni tatti, hapero 28g7.8kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g19g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g152kcal4.4g14.6g8.2g5g
Valittu annoskoko366g76kcal2.2g7.3g4.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna183g38kcal1.1g3.7g2.1g1.3g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711