Kermainen lohikeitto

Kuori ja hienonna sipuli.

Halkaise purjo ja huuhtele.

Leikkaa viipaleiksi.

Pese, kuori ja paloittele perunat ja porkkanat.

Sulata rasva kattilaan ja lisää joukkoon kasvikset.

Kääntele muutama minuutti.

Ripottele joukkoon jauhot ja sekoita.

Kaada joukkoon kiehuva vesi ja liemikuutiot ja maustepippuri.

Keitä kasviksia kunnes ovat lähes kypsiä.

Lisää joukkoon pakaste lohikuutiot ja ruokakerma.

Keitä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 11g2.4kcal0.2g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 3.3g10kcal0.3g1.1g0.5g0g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)60g72kcal12g0g2.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)30g26kcal0.3g1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g407kcal28.8g31.8g16.4g3.4g
Valittu annoskoko366g203kcal14.4g15.9g8.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna183g102kcal7.2g8g4.1g0.9g
Arvot/100g100g56kcal3.9g4.3g2.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180904