Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g113g118kcal16.3g5.1g2.3g6.2g
Sipuli 49g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g188g47kcal2.4g7.9g0.4g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 5.6g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g464kcal40.4g34.2g14.8g14.4g
Valittu annoskoko366g232kcal20.2g17.1g7.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna183g116kcal10.1g8.6g3.7g3.6g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740