Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus2.5g8kcal0.3g0g0.7g0g
Herne 63g43kcal3.2g5.8g0.2g1.9g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g323kcal24.4g11.6g18.8g3.8g
Valittu annoskoko366g162kcal12.2g5.8g9.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna183g81kcal6.1g2.9g4.7g1g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061