Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.1g12kcal0.4g0.7g0.8g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g19g68kcal1.6g14.4g0.4g0.7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g75g128kcal15g0g7.5g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)75g14kcal1.3g1.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g454kcal36.8g35.8g17.8g2.6g
Valittu annoskoko366g227kcal18.4g17.9g8.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna183g114kcal9.2g9g4.5g0.7g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732