Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit8.4g11kcal0.3g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g90kcal2.2g14.8g2.4g2.6g
Valittu annoskoko366g45kcal1.1g7.4g1.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna183g23kcal0.6g3.7g0.6g0.7g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720