Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g13g44kcal0.4g10.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g133kcal3.8g27g0.4g3.2g
Valittu annoskoko366g66kcal1.9g13.5g0.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna183g33kcal1g6.8g0.1g0.8g
Arvot/100g100g18kcal0.5g3.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401258