Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g16g56kcal2.2g9.2g1.1g1.5g
Riisi tumma 13g46kcal0.9g9.6g0.3g0.5g
Tattarisuurimo / -jauho 12g38kcal1.4g7.1g0.2g0.7g
Hirssisuurimo / -jauho 13g45kcal1.4g8.6g0.4g0.4g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g370kcal11.8g69g4g6.2g
Valittu annoskoko366g185kcal5.9g34.5g2g3.1g
Annoskoko puolitettuna183g93kcal3g17.3g1g1.6g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241