Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Palsternakka 42g27kcal0.2g4.9g0.2g1.9g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Juuriselleri 21g6.6kcal0.3g1g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl42g13kcal1.9g0.8g0.1g0.7g
Sipuli (käsittelemätön)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)63g146kcal7.1g0.3g12.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g5.2g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g771kcal39.6g43g44.8g12.8g
Valittu annoskoko366g386kcal19.8g21.5g22.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna183g193kcal9.9g10.8g11.2g3.2g
Arvot/100g100g105kcal5.4g5.9g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566