Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali40g8.4kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Paprika keltainen 17g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g251kcal16.2g5.8g18g3g
Valittu annoskoko367g125kcal8.1g2.9g9g1.5g
Annoskoko puolitettuna183g63kcal4.1g1.5g4.5g0.8g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532