Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl88g67kcal14.9g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl29g50kcal5.3g0.4g2.9g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2g17kcal0g0g2g0g
Lanttu 22g6.3kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g354kcal43g18.2g11.8g3.2g
Valittu annoskoko367g177kcal21.5g9.1g5.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna183g89kcal10.8g4.6g3g0.8g
Arvot/100g100g48kcal5.9g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353