Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 6.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g74g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Parsakaali brokkoli 86g30kcal4g1.7g0.3g2.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka64g7kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Kiinankaali 62g13kcal1g1.4g0.2g0.6g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g6.7g12kcal0.2g2.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g174kcal13g23g1.4g11g
Valittu annoskoko367g87kcal6.5g11.5g0.7g5.5g
Annoskoko puolitettuna183g43kcal3.3g5.8g0.4g2.8g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703