Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g131g459kcal17.1g90.5g3.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 35g66kcal9.4g0g3.1g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]35g42kcal4.2g0.7g2.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g19g73kcal6.2g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Polar-juusto 15%19g49kcal5.8g0g2.8g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g8.4g12kcal0.1g2.7g0g0g
Sinappi 6g7.9kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana733g1602kcal94g207.4g43.8g1g
Valittu annoskoko367g801kcal47g103.7g21.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna183g401kcal23.5g51.9g11g0.3g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547