Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g94g127kcal15.9g0.5g6.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.4g62kcal0.1g0.1g6.7g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g39g138kcal2.8g31.5g0.3g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow38g30kcal1.6g4.9g0.3g1.2g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g127kcal0.7g1.1g13.1g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g4.7g1.2kcal0g0.4g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.9g6.1kcal0.2g0.9g0.2g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g994kcal43g79.8g55.4g2.8g
Valittu annoskoko367g497kcal21.5g39.9g27.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna183g248kcal10.8g20g13.9g0.7g
Arvot/100g100g135kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524