Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1200g3846kcal321.2g0g287.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g150g156kcal11.8g24.4g0.9g3g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Kookosöljy 100g30g266kcal0.2g0g29.8g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g1590g811kcal22.3g119.2g17.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g45g34kcal3.4g4.3g0.2g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g150g45kcal1.5g9g1.5g4.5g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)45g34kcal0.5g7.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g10626kcal733.4g371.4g676.2g30.8g
Valittu annoskoko3660g5313kcal366.7g185.7g338.1g15.4g
Annoskoko puolitettuna1830g2657kcal183.4g92.9g169.1g7.7g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536