Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1080g713kcal162.1g0g7.6g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Chili paprika punainen68g27kcal1.4g6.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka150g17kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1201g276kcal16.8g40.8g4.8g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk45g18kcal0.8g3.4g0g2.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr30g84kcal2.4g2.9g7.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 39g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Valkopippuri 6g17kcal0.6g2.5g0.1g1.6g
Sitruunamehu, laimentamaton225g47kcal0.7g3.6g0g0.2g
Oliiviöljy 42g372kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g3293kcal383.2g145g125.4g19.6g
Valittu annoskoko3660g1646kcal191.6g72.5g62.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna1830g823kcal95.8g36.3g31.4g4.9g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107