Heidin Kaalisalaatti

Halkaise kaali keskeltä ja raasta juustoraasitmella leikkauspuolelta "silpuksi".

Palo sipuli, kurkku ja paprika sekaan.

Ripottele 1dl sokeria näiden päälle.

Kastike
Kiehauta n. 3min
1dl omenaviinietikkaa
1dl vettä
1d oliiviöljyä
1tl siirappia
+ ripaus mustapippuria

Kaada kulhoon ja sekoita vähäsen.

Kelmu päälle ja jääkaappiin.

Valmista seuraavana päivänä.

Mielettömän loistava vaikkapa pizzan kanssa.

Säilyy jopa pariviikkoa ja paranee vain vanhetessaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1998g480kcal24g67.9g4g42g
Kurkku, tuore599g60kcal3.6g10.1g0.6g4.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Sokeri170g689kcal0g169.6g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g200g40kcal0g13g0g0g
Siirappi, tumma14g45kcal0g10.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7320g5966kcal62.2g570.2g370.4g103.2g
Valittu annoskoko3660g2983kcal31.1g285.1g185.2g51.6g
Annoskoko puolitettuna1830g1492kcal15.6g142.6g92.6g25.8g
Arvot/100g100g82kcal0.8g7.8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94633