Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 355g1139kcal95.1g0g85.1g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 711g211kcal13.5g24.8g1.8g17.3g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g711g213kcal10.7g32g2.8g17.8g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g444g489kcal13.3g14.2g44.4g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g355g569kcal7.5g13.5g53.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1066g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g21g46kcal2.9g4.6g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7328g5333kcal286g178.2g378.4g71g
Valittu annoskoko3664g2667kcal143g89.1g189.2g35.5g
Annoskoko puolitettuna1832g1333kcal71.5g44.6g94.6g17.8g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401