Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 425g324kcal8g65.9g0.9g4.3g
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1.1g6.3g
Porkkana 270g88kcal1.7g15g0.5g6.9g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 100g34kcal2.1g4.3g0.2g2.6g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Nakki, Atria A-lk kuoreton400g881kcal44.8g10g76g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7328g3022kcal127.6g230.2g168g45.6g
Valittu annoskoko3664g1511kcal63.8g115.1g84g22.8g
Annoskoko puolitettuna1832g756kcal31.9g57.6g42g11.4g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320