Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g2535g3169kcal532.4g0g114.1g0g
Sinappi 87g115kcal3.8g12.3g5.2g1.5g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Rypsiöljy 46g402kcal0g0g45.5g0g
Sipuli (kuorittu)878g237kcal11.4g42.1g1.8g14.9g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Sokeri 42g170kcal0g41.9g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala21g59kcal4.2g1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g8652kcal1105.2g200g377g36.6g
Valittu annoskoko3668g4326kcal552.6g100g188.5g18.3g
Annoskoko puolitettuna1834g2163kcal276.3g50g94.3g9.2g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148102