Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g364g102kcal2.2g21.7g0.7g9.1g
Naudanliha keskiarvo 1400g2138kcal270.2g0g117.6g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Peruna, keskikokoinen 60g840g504kcal12.6g109.2g0.8g7.6g
Hapankaali (Rasilainen)700g126kcal12.6g12.6g2.1g14g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Smetana42g164kcal0.9g0.9g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g6218kcal604.2g315.6g278.8g71g
Valittu annoskoko3668g3109kcal302.1g157.8g139.4g35.5g
Annoskoko puolitettuna1834g1555kcal151.1g78.9g69.7g17.8g
Arvot/100g100g85kcal8.2g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225032