Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g666g2331kcal86.6g419.5g22g59.3g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 935g1781kcal186.9g3.3g114g0g
Kesäkurpitsa zucchini 584g105kcal3.3g14.6g2.3g4.1g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti117g327kcal4g6.5g31.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)152g190kcal5g5.6g15.2g0g
Tomaattimurska 935g275kcal5.2g49.5g1.9g17.8g
Oliiviöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g10569kcal588.6g1022.6g421.6g171.2g
Valittu annoskoko3668g5284kcal294.3g511.3g210.8g85.6g
Annoskoko puolitettuna1834g2642kcal147.2g255.7g105.4g42.8g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124