Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 17g12kcal0.8g1.6g0.1g0.5g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.7g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Pestokastike, yrttikastike 13g61kcal1g0.2g6.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)75g98kcal13.5g1.7g4.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g474kcal35.4g22.4g27.2g5.2g
Valittu annoskoko367g237kcal17.7g11.2g13.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna184g119kcal8.9g5.6g6.8g1.3g
Arvot/100g100g65kcal4.8g3.1g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794