Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 8.1g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g2.3g6.1kcal0.3g0.6g0.3g0g
Vesi206g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Kirjolohifilee 35g57kcal5.8g0g3.8g0g
Juuriselleri 10g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g284kcal18.4g22.2g12.4g3.8g
Valittu annoskoko367g142kcal9.2g11.1g6.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna184g71kcal4.6g5.6g3.1g1g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411