Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g134g81kcal2g17.5g0.1g1.2g
Porsaanpaisti vähärasvainen 125g204kcal35g0g6.9g0g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Lanttu 34g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.4g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g650kcal77.4g45.8g16g6.8g
Valittu annoskoko368g325kcal38.7g22.9g8g3.4g
Annoskoko puolitettuna184g163kcal19.4g11.5g4g1.7g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301