Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g280g168kcal4.2g36.4g0.3g2.5g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)77g25kcal2.5g3.8g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g4.4g14kcal0g0.1g1.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original4.4g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g421kcal13.8g81.4g4.2g5.2g
Valittu annoskoko368g210kcal6.9g40.7g2.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna184g105kcal3.5g20.4g1.1g1.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105