Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)73g41kcal6.2g3.6g0.1g0g
Arkijuustoraaste (Valio)117g432kcal35g0g31.5g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g2.9g1.7kcal0.3g0.2g0g2.1g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Pekoni rasvainen 29g110kcal3.5g0g10.8g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g58g131kcal11.1g0g9.6g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)23g36kcal5.9g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g1686kcal140g8g120g4.2g
Valittu annoskoko368g843kcal70g4g60g2.1g
Annoskoko puolitettuna184g422kcal35g2g30g1.1g
Arvot/100g100g229kcal19g1.1g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842