Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 30g3.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Paprika, punainen24g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka18g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)62g58kcal14.1g0g0.3g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%60g36kcal1.9g4.3g1.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 105g58kcal1.7g13.8g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g383kcal37.4g45g7g5.4g
Valittu annoskoko368g191kcal18.7g22.5g3.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna184g96kcal9.4g11.3g1.8g1.4g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634