Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Pirkka luomu tomaattimurska219g66kcal3.1g14.2g1.1g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g39g87kcal9.1g0.4g5.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 44g99kcal6.1g0.7g7.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.7g1.8kcal0g0.1g0g0g
Spagetti 31g100kcal3.1g20.3g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g828kcal43.6g74g41.4g2.8g
Valittu annoskoko368g414kcal21.8g37g20.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna184g207kcal10.9g18.5g10.4g0.7g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304