Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g88g191kcal8.6g35.2g1.6g7.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Salsa medium (Rainbow)58g15kcal0.6g2.5g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g58g12kcal0.4g2.2g0.2g0.8g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g12g16kcal0.3g0.5g1.4g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman70g140kcal15.4g0.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g985kcal77.6g83.4g36g18.4g
Valittu annoskoko368g493kcal38.8g41.7g18g9.2g
Annoskoko puolitettuna184g246kcal19.4g20.9g9g4.6g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225