Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)37g72kcal4.5g8.8g1.8g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g125g187kcal20g5g10g0g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.2g2.6g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kalaliemi Maggie, annos 5g3.1g8.1kcal0.3g0.7g0.4g0g
Ruohosipuli, tuore31g8.4kcal0.4g1.2g0.2g0.3g
Soijakastike 37g23kcal1.9g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g672kcal60.2g47.4g25.4g6.2g
Valittu annoskoko367g336kcal30.1g23.7g12.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna184g168kcal15.1g11.9g6.4g1.6g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.5g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676