Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 45g63kcal8.5g0g3.2g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Valkokaali keräkaali 43g12kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Juuriselleri 24g7.4kcal0.3g1.1g0g0.7g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g252kcal21g18.4g8.2g8.4g
Valittu annoskoko368g126kcal10.5g9.2g4.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna184g63kcal5.3g4.6g2.1g2.1g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25578