Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.6g
Lihaliemikuutio Maggi3.2g9kcal0.3g0.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)29g16kcal5.5g1.2g1.2g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 29g87kcal5.2g0.3g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g314kcal24.2g22.2g19g8g
Valittu annoskoko367g157kcal12.1g11.1g9.5g4g
Annoskoko puolitettuna184g79kcal6.1g5.6g4.8g2g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536