Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g131g286kcal24g0g21.4g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus61g214kcal8.6g0.3g19.6g0g
Herne kuivattu175g494kcal31.3g84.9g1.8g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g1988kcal127.8g170.4g85.6g35g
Valittu annoskoko368g994kcal63.9g85.2g42.8g17.5g
Annoskoko puolitettuna184g497kcal32g42.6g21.4g8.8g
Arvot/100g100g270kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161