Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 175g248kcal30.7g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 55g23kcal0.2g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana735g691kcal63.8g13.4g39g3.6g
Valittu annoskoko367g345kcal31.9g6.7g19.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna184g173kcal16g3.4g9.8g0.9g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282