Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty169g236kcal8.7g47.1g1.1g5.7g
Chorizo makkara, annos 100g112g292kcal12.4g5.6g24.7g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)70g14kcal0.4g2.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.8g2.7kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g1168kcal43.4g112.6g59.8g11.6g
Valittu annoskoko368g584kcal21.7g56.3g29.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna184g292kcal10.9g28.2g15g2.9g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332