Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka1258g3837kcal122g767.3g25.2g188.7g
Puolukka 1198g465kcal5.3g81.5g6g31.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1198g908kcal22.4g184.7g2.4g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g10419kcal299.4g2067g67.2g463.6g
Valittu annoskoko3672g5209kcal149.7g1033.5g33.6g231.8g
Annoskoko puolitettuna1836g2605kcal74.9g516.8g16.8g115.9g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480