Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 26g172kcal6.8g1.8g14.8g3.1g
Kirjolohifilee 1499g2478kcal251g0g164.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Paprika punainen 510g149kcal4.8g22.9g2g9.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Juuriselleri 225g71kcal2.8g10.3g0.4g7g
Inkivääri, tuore, silputtu45g36kcal0.8g8g0.4g0.9g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g80.9g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 719g964kcal17.5g205.3g2g21.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g9533kcal589.2g553.2g533.2g107g
Valittu annoskoko3672g4767kcal294.6g276.6g266.6g53.5g
Annoskoko puolitettuna1836g2383kcal147.3g138.3g133.3g26.8g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785