Feta-keittojuureslaatikko

Helppo lisäkeruoka

400 g Keittojuureksia
200 g Feta juustoa (apetina laktoositon pala)
1 dl kasvislientä (1 kuutio)
mustapippuria

Voitele paistoastia öljyllä tai voilla.

(ei laskettu kaloreihin)
Sekoita kasvikset ja feta ja lisää kasvisliemi sekä ripauta mustapippuria melko reilustikin, mutta tietenkin maun mukaan.

Ja paista uunissa aluksi n.200 asteessa (voit pienentää lämpöä myöhemmin 175) noin 45 minuuttia.

Olen tehnyt tätä vasta yhden kerran ja vaikka pidinkin siitä kovasti possun lisäkkeenä, aion seuraavan kerran lisätä tomaattia ja basilikaa.

Varmasti helppo varioida ja saada ruoka ihan eri makuiseksi.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemi kuutio maggi (Maggi), annos 10g60g193kcal4.8g9.6g15g0g
Feta apetina classic (pahvikuutio) (Arla), annos 20g1204g2769kcal156.5g30.1g228.7g0g
Keittojuurekset, Euroshopper2408g530kcal24.1g139.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g6983kcal370.8g358.8g492.2g0g
Valittu annoskoko3672g3491kcal185.4g179.4g246.1g0g
Annoskoko puolitettuna1836g1746kcal92.7g89.7g123.1g0g
Arvot/100g100g95kcal5g4.9g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=231684