Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 2007g912kcal0.8g220.9g0.4g1.4g
Mansikka 1003g467kcal5g84.3g2g19.1g
Sokeri 161g652kcal0g160.4g0g0g
Mannasuurimo 502g1586kcal51.1g319g5.5g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g7234kcal113.8g1569.2g15.8g76.2g
Valittu annoskoko3672g3617kcal56.9g784.6g7.9g38.1g
Annoskoko puolitettuna1836g1809kcal28.5g392.3g4g19.1g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970