Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g2640g2904kcal607.2g0g55.4g0g
Voi 480g3482kcal5.7g1.9g390.2g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g216g847kcal71.3g0g61.3g0g
Korppujauho 240g879kcal25.2g179.8g2.5g12.7g
Persilja 96g26kcal1.3g1.1g0.2g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g16276kcal1421.4g365.6g1019.2g40.8g
Valittu annoskoko3672g8138kcal710.7g182.8g509.6g20.4g
Annoskoko puolitettuna1836g4069kcal355.4g91.4g254.8g10.2g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480