Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl1296g4536kcal181.4g6.5g414.7g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g504g388kcal28.7g54.9g1.5g0g
Piparjuuri, annos 10g72g27kcal3.2g7.9g0.2g5.4g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 360g1404kcal7.7g7.9g151.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g13098kcal460.8g223.6g1138g35.2g
Valittu annoskoko3672g6549kcal230.4g111.8g569g17.6g
Annoskoko puolitettuna1836g3275kcal115.2g55.9g284.5g8.8g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940