Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1534g449kcal14.4g69g6.1g29.1g
Jauheliha, sika-nauta 722g1598kcal126.3g0g122.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)334g117kcal3.3g23g1.7g4.7g
Kesäkurpitsa541g92kcal2.2g13.5g3.2g3.8g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour180g541kcal6.1g7.8g54.1g1.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa361g1083kcal83g0g83g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g7760kcal470.6g226.6g541.6g78.8g
Valittu annoskoko3672g3880kcal235.3g113.3g270.8g39.4g
Annoskoko puolitettuna1836g1940kcal117.7g56.7g135.4g19.7g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148