Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 181g227kcal19.9g0.5g16.3g0g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Punaherukka 301g171kcal4.3g22.6g1.2g15.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%603g362kcal19.3g42.8g12g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 181g227kcal19.9g0.5g16.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 377g2022kcal3.4g2.6g225.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1115g936kcal12.3g204g4.5g20.1g
Fariinisokeri211g856kcal0g210.7g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl90g522kcal19.1g4.8g45.6g10.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)587g1880kcal81.1g340.7g18.8g73.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g14554kcal360.2g1693.6g681.2g238.4g
Valittu annoskoko3672g7277kcal180.1g846.8g340.6g119.2g
Annoskoko puolitettuna1836g3639kcal90.1g423.4g170.3g59.6g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=65218