Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g100g95kcal20g0g1.7g0g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Makaroni, tumma 100g359kcal13.5g65.6g3g5.9g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g83g34kcal1.2g6.7g0.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g83g100kcal2.8g3g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g1206kcal75g150.6g29.8g11.8g
Valittu annoskoko368g603kcal37.5g75.3g14.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna184g302kcal18.8g37.7g7.5g3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g20.5g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001