Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 213g684kcal57.1g0g51.1g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras19g50kcal1.6g9.6g0.2g2.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 61g28kcal1.8g2.9g0.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g1560kcal122.8g31.6g104.8g7.2g
Valittu annoskoko368g780kcal61.4g15.8g52.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna184g390kcal30.7g7.9g26.2g1.8g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347